Μεταφορές

Η ταχύτατη μεταφορά από την ιχθυοτροφική μονάδα, έως το Διεθνές Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", είναι ένα από τα προτερήματά μας για την διατήρηση της φρεσκάδας των ψαριών μας κατά τη διακίνησή τους, καθώς βρίσκεται στα κρυστάλλινα νερά της Χαλκιδικής, μόλις 2 ώρες μακριά από τα γραφεία της εταιρίας. 

Στις καινούργιες και καλά εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία των ψαριών μας, ηλεκτρονικά ζυγιστικά συστήματα και ειδικός εξοπλισμός συσκευασίας, ώστε να εξαλειφθούν όποια πιθανά σφάλματα μπορεί να υπάρξουν. Η επιλογή και η ταξινόμηση των φρέσκων ψαριών πραγματοποιείται με το χέρι, αποφεύγοντας έτσι τον "τραυματισμό" των ψαριών με τη χρήση αυτόματων βραχιόνων και άλλου είδους τέτοιου εξοπλισμού που πιθανώς να κατέστρεφε την υφή και την εμφάνιση του ψαριού.

Τα ψάρια μας, πριν από την παράδοση, διαχωρίζονται, κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος τους και συσκευάζονται μετά από τις παγωμένες και θερμικά μονωμένες δεξαμενές που βρίσκονται, σε ειδικά θερμομονωτικά κουτιά. 

Χρησιμοποιούμε μια ολοκαίνουργια μηχανή παραγωγής φρέσκου πάγου για να διασφαλίζουμε συνεχώς την διατήρηση της απαιτούμενης και σωστής θερμοκρασίας στο εμπόρευμά μας, μια που τα φρέσκα ψάρια μας αποστέλλονται από το ιχθυοτροφείο μας στον τελικό τους προορισμό, την ίδια κιόλας ημέρα. Ο πάγος που χρησιμοποιείται για την ψύξη των ψαριών κατά την διάρκεια της μεταφοράς τοποθετείται μέσα σε πλαστικές σακούλες από νάιλον, μια που κάθε άμεση επαφή με το δέρμα του ψαριού είναι ανεπιθύμητη.

Μόνο ειδικά κιβώτια διογκωμένης πολυστερίνης χρησιμοποιούνται για την εξαγωγή της φρέσκιας τσιπούρας και του φρέσκου λαβρακιού. Αυτά παρουσιάζουν πολύ υψηλά επίπεδα θερμομονωτικών ιδιοτήτων, και μεγάλη αντίσταση στην μεταβολή της θερμοκρασίας στο εσωτερικό τους, μέσω ανταλλαγής θερμότητας με το περιβάλλον, για περισσότερο από 30 ώρες. 

Τα κιβώτια διογκωμένης πολυστερίνης είναι ελαφρά στο βάρος τους. Μία ετικέτα εκτυπώνεται και κολλιέται στο κάθε κιβώτιο περιλαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως ημέρα και ώρα συσκευασίας, χώρα προέλευσης, επίσημο αριθμό συσκευαστηρίου, βάρος, τεμάχια και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το προσεκτικό σφράγισμα των κιβωτίων, προσφέρουν την τελική συσκευασία που φέρνει την απόλυτη φρεσκάδα κατευθείαν στα χέρια του πελάτη μας.

Η μεταφορά των συσκευασμένων με πάγο φρέσκων ψαριών μας, γίνεται με τα δικά μας φορτηγά-ψυγεία από την ιχθυοτροφική μονάδα μέχρι το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης "Μακεδονία" μέσα σε δύο μόνο ώρες. Καθημερινές πτήσεις αναχωρούν προς κάθε προορισμό στον κόσμο, διασφαλίζοντας την άμεση μεταφορά σε κάθε χώρα. 

       

Η ΑΛΙΕΙΑ A.E. διασφαλίζει μεταφορά ημέρας! Η φρεσκάδα είναι εγγυημένη! Σαν να βρισκόσασταν δίπλα στον τόπο ψαρέματος!

 

 

 

Αναζήτηση
Designed & Developed by A.S.T.